Matematică
teamariara
2016-04-13 01:15:54
Urgent Într-un supermarket erau 600 kg mere de 3 ori mai multe pere decât mere si încă 200 kg de 4 ori mai multe caise decât mere.sau vândut intr o zi a treia parte din mere ,o jum din pere si o pătrime din caise .cate kg din fructe au rămas in supermarket ?
Răspunsuri la întrebare
tuturica
2016-04-13 03:15:15

._._._.=600kg mere ._._._._._._._._._._. = 3*600 + 200 = 2000kg pere ._._._._._._._._._._._._.= 4*600 = 2400kg caise In prima zi s-au vandut: 600/3 = 200kg mere 2000/2=1000kg pere 2400/6=600kg caise Au ramas: 600-200= 400kg mere ._._. 2000-1000= 1000kg pere ._._._._._. 2400-600= 1800kg caise ._._._._._._._._._.

Adăugați un răspuns