Matematică
lauristati
2016-04-17 07:41:09
Camelia a luat de 3 ori pe zi timp de 7 zile cate o lingurita a cate 5 ml de sirop de tuse. Ce cantitate de sirop a ramas in sticla stiind ca aceasta a avut capacitatea de 125 ml?cu întrebări vă rog
Răspunsuri la întrebare
alexandruober
2016-04-17 10:21:37

3×7=21 21×5=105 125-105=20 ml de sirop au ramas

bubububu1
2016-04-17 10:22:52

3×7=21 21×5=105 125-105=20 ml de sirop ramasi in sticluta

Adăugați un răspuns