Limba română
simionvalentin1
2016-04-19 22:21:09
Alcătuiți propoziții cu ortogramele ia i-a iau i-au l-a la ne-a ne-am sau s-au ce-ai ceai ce-l cel nai n-ai n-ati n-ai Va rog mult ajutatima pana la 14:25
Răspunsuri la întrebare
Cont şters
2016-04-19 22:38:16

Ia te uita! A trecut examenul! El i-a cumparat un buchet de flori. O sa iau un 10 maine. Ei i-au urat la multi ani. Nu l-a intrebat de ce. Merg la scoala. Ne-a dus la scoala. A cazut un fulg de nea. Ne-am dus dincolo. El vine dintr-un neam de oameni buni. Vrei mere sau capsune? Ei s-au distrat aseara la petrecere. Ce-ai facut ieri? O sa pregatesc un ceai de musetel. N-ai fost ieri la scoala? Am gasit un nai printre lucrurile vechi ale bunicului.

piaulmiau
2016-04-19 22:39:31

Andrei ia cartea din biblioteca. Dino i-a osul de pe masa. Copiii iau bilet pentru film. Parintii i-au spus Anei sa faca temele. Ion l-a desenat pe Riki. Maria a mers la scoala Doamna ne-a dat teme pentru maine. Noi ne-am dus la padure. Mara si Sara s-au dus la munte. Ei merg la munte sau la mare. Ce-ai adus de la piata? Am baut ceai la micul dejun. Pachetul ce-l primesti este al tau. Cel mai mare varf este Moldoveanu. Laura canta la nai. Tu n-ai raspuns la usa. Voi n-ati plecat de la cinema.

Adăugați un răspuns