Limba română
encutugabriela
2021-10-19 20:54:39
as vrea cat se poate de repede o compunere despre casa groazei minim 30 randuri imi trebuie neaparat pana maine va rog frumoss
Răspunsuri la întrebare
deutza12
2021-10-19 22:47:51

O data,am fost la o casa sa colindam de Hallowen.Cand am ajuns in fata am batut la usa,sa deschis usa si nu se vedea nimeni.Dintr-o data s-a auzit o voce stranie: -Intrati!Veti muri aici! Ne-am speriat,am lasat totul jos si am fugit impreuna cu prieteni mei afara,spunand ca acea casa este bantuita de fantome.Cand ne-am apropiat de poarta am vazut ca statuia de acolo a inceput sa se miste.Am fugit cat am putut noi de tare.De atunci nimeni nu sa mai apropiat de acea casa.Chiar si acum se mai aude zgomote ciudate din acea casa.Nici o data nu o sa mai mergem acolo! Sper ca te-am ajuta!

DannaL14
2021-10-19 22:49:06

Eu și cu părinții mei am fost intr-o casă de groază. Și acolo am văzut monștri iar eu m-am speriat. Acei monștri erau plini de pânze de păianjen și și din ochi le curgea sânge,dinții îi aveau foarte ascuțiți și în timp ce se apropiau de noi le curgeu bale din gură.Era clar ca vroiau să ne mănânce.Casa era plină de pânze de păianjeni , de pe ele au început să cadă mii de păienjeni în capul nostru. Mama s-a speriat și a început să tipe atât de tare încât s-au speriat și monștri si au fugit de au mâncat pamantu .Noi auzeam tot mai tare un sunet straniu care se auzea dintr-o încăpere alaturata.M-am dus si-am deschis ușă și de acolo s-a rostogolit craniul unui schelet .Scheletul a început să fugă după craniu lovindu-se de tot ce-i ieșea în cale pentru ca nu vedea nimic .A dat și peste tată care de frică s-a dat înapoi ,s-a lovit de un scaun și a căzut pe jos .Din pereți au început să apara fantome care au început să plutească prin încăpere .M-am uitat din greșeală dintr-o oglindă și am intrat în ea iar părinții mei și acum încearcă să mă scoată de acolo .Va rog frumos poate puteți voi să na ajutați.Ajutoooooooooor.

Adăugați un răspuns