Matematică
drangustefan
2016-09-20 02:19:09
Mama a cumpărat 7kg de struguri platind 56de lei.Cati lei a platit vrcina,daca a cumpărat de 2 ori mai multe kilograme de struguri decat mama??
Răspunsuri la întrebare
smile94
2016-09-20 06:34:25

56:7=8(lei 1 kg struguri) 7*2=14(kg struguri vecina) 14*8=112(lei a platit vecina)

babulescu
2016-09-20 06:35:40

56 x 2 = 112 lei a platit vecina 

Adăugați un răspuns