Limba română
cristinabragau
2016-09-20 09:57:24
Redactati o compunere cu:gradina minunata, caini rai, gheata si zapada dadeau a stralucire de vis, copacul inflorit, primavara, curcubeu, ce stralucea vesel in inaltimile cerului (soarele), cuib, pajistea s-a inverzit.
Răspunsuri la întrebare
Cont şters
2016-09-20 15:46:16

Primavara Era o zi frumoasă de vara. A sosit primavara! Gradina minunata era plina de flori,caini rai latrau,gheata si zapada dadeau a stralucire de vis,copacul inflorit statea la locul lui,curcubeul a aparut,soarele pe cer ce stralucea vesel in inaltimile cerului, pajistea s-a inverzit si pasarile cloceau oua in cuib. Nu pot sa imi exprim bucuria ca a venit primavara. Acest anotimp il ador.

Aculisca
2016-09-20 15:47:31

era o zi frumoasa de primavara can soarele se deschisera larg ,iar eu mam dus in gradina mea minunata. dupa cum vedeam peste gardul gradinii erau niste caini rai.gheata si zapada dadeau o stralucire de vis .in gradina am observat ca un copac a inflorit. dupa aceea am intrat in casa deoarece venisera o ploaie vijelioasa.dupa ce sa terminat am iesit grabita sa vad curcubeul misterios care se lasa dupa ploaie.acest curcubeu stralucea vesel in inaltimile cerului si a soarelui.in acel copac inflorit sa pus imediat o pasare impreuna cu familia ei intr-un cuib .iar paistea inverzira dea binelea. Aceasta zi nu o s-o uit niciodata in viata mea. succes!

Adăugați un răspuns