Limba română
taparu
2016-09-25 11:22:24
Bună ziua , stau la bloc şi nu am câine , ajutaţi-mă cu câteva idei la următoarea temă Realizează prezentarea părţii celei mai dezvoltate din planul următor : Câinele meu a.În ce moment şi în ce loc ai observat mai atent câinele ? b.Ce înfăţişare are câinele tău ? -Cum are corpul, capul, ochii, blana, picioarele? -Ce fel de animal este ? -Cum se comportă de obicei? -Ce rol are pe lângă casa omului? c.De ce îndrăgeşti acest animal domestic?
Răspunsuri la întrebare
chiul
2016-09-25 11:40:34

Intr-o am fost împreună cu fratele meu la un adăpost pentru câini, care se afla în afara orașului. Când am ajuns la adăpost, am rămas amândoi surprinși pentru că erau foarte mulți câini. Dar mi-a atras atenția un cățeluș mic, care stătea chircit într-un colțișor. Era de talie mica, blana de un maro deschis, un capuşor micuț cu doi ochișori maronii iar pe picioare avea niște pete mici negre. Cred că era din rasa pechinez. Am hotărât sa-l adoptăm pentru că era tare drăgălaș. Tot timpul este jucăuș și pus pe prostioare și totodată este și un bun paznic, pentru că dacă vine cineva străin în casă îl latră. Îl îndrăgesc foarte mult pentru că este foarte atașat de mine , nu pleacă la plimbare cu altcineva decât cu mine.

AndreeaDm14
2016-09-25 11:41:49

Azi am fost în parc unde am văzut un caine foarte mic.El era așa de mic încât aproape ca nu îl vedeai.Mi-a atras atentia cand l-am vazut.Aveaochii ca doua măsline, capul mic cât un ghem,blana alba ca zapada și piciorușele ca doua bete.Latra foarte încet dar era foarte cuminte.Eu l-am luat acasă. El ne apară de oamenii rai. Eu îl iubesc deoarece e cel mai bun prieten al meu.

Adăugați un răspuns