Matematică
elizaandreea
2016-09-27 16:26:39
Va rog repede.Coroana.rapid O echipa de muncitori au săpat în prima zi 4 m, a doua zi de 9 ori mai mult decât în prima zi, iar a treia zi jumătate din primele 2 zile la un loc. Câți m au săpat în total? Dar trebuie scrisa sub formă de exercițiu iar rezultatul final sa fie 60.
Răspunsuri la întrebare
dafel
2016-09-27 22:22:58

cati m a sapat a doua zi? 9x4=36 cati m a sapat în cele 2 zile? 36+4=40 cati m a sapat a treia zi? 40:2=20 prin exercitiu 4+(4x9)+(4+4x9):2= 4+36+40:2= 40+20= 60

Cont şters
2016-09-27 22:24:13

4+(4×9)+{[4+(4×9)]:2}= 4+36+[(4+36):2]= 40+(40:2)= 40+20= 60m

Adăugați un răspuns