Limba română
deeainima
2016-09-29 15:14:54
Un text cu titlul sosirea primaveri si sa contina expresile : vestitor, zglobii,stralucitoare,au inmugurit,zburda,ei,adie, veselie , ghiocel , iarna
Răspunsuri la întrebare
pisy3
2016-09-29 21:22:14

Iarna cea geroasă a plecat facandu-i loc primăverii. De sub stratul mic de zăpadă un ghiocel a ieșit.Ghioceii sunt primi vestitori ai primăverii. Copacii au inmugurit iar florile si-au deschis petalele formând un frumos covor multicolor. Soarele strălucește încălzind pământul rece. În aer adie un vânt proaspăt de primăvară. Fluturii zglobii dansează în aer iar mieii zburdă pe câmpii. Este veselie și bucurie pe chipurile oamenilor. Câmpia strălucitoare ne încântă privirile. Ei, copii, sunt cei mai încântați de sosirea primăverii.

matisalexandra
2016-09-29 21:23:29

A sosit primavara....Copacii au inmugurit,vantul adie usor si eu ma bucur ca sa terminat iarna.am iesit afara cu veselie ...dintr-o data vad primul vestitor al primaverii.in gandul meu spun:vai ca aproape am fost ca il calc.era un ghiocel plapand,micut si frumos,cu petalele stralucitoare.eu ii cer scuze si plec sa ma joc cu ceilalti copii zglobi. SPER CA TEAM AJUTAT!

Adăugați un răspuns