Matematică
MihaitaRazvan112
2015-11-10 09:23:54
In vacanta de vara,Andrei isi imparte cele 72 de zile astfel:la bunici cu 7 zile mai putin decat acasa si de doua ori mai mult decat va petrece cu familia in excursia planificata atent.Cate zile va petrece Andrei in fiecare loc?
Răspunsuri la întrebare
cerneanely
2015-11-10 09:50:57

(------) =un segment Bunici(-----)-----) Scadă -----)------)-----)----)------)-------)------)------)------) Vacanta(-----) total 72 1)Cate segmente sunt? 2+9+1=12 2)Cate zile a stat in vacanta? 72:12=6 3)Cate zile a stat la bunici? 6x2=12 4)Cate zile a stat acasa? 6x9=54 VERIFICARE 12+6+54 TREBUIE SA DEA 72 REZOLVAREA ESTE CORECTA SPER CA TE-AM AJUTAT

Adăugați un răspuns