Matematică
valyciuca
2015-11-11 07:45:54
Un călător a parcurs 24km astfel în prima etapă jumătate din drum , în a doua etapă o treime din drum , iar în a treia etapă restul . câți kilometri a parcurs călătorul în ultima etapa?
Răspunsuri la întrebare
DenyValy23
2015-11-11 11:56:29

I etapă: 24:2=12 km II etapă: 24:3=8 km ------------------------------ total: I+II=12+8=20 km III etapă: 24-20=4 km (ultima etapă)

Cehren
2015-11-11 11:57:44

Cati km are drumul? 24kmx2=48km Cati km a parcurs in a doua etapa? 48km:3=16km Cati km a parcurs in ultima etapa? 24km-16km=8km Sper ca te-am ajutat!

Adăugați un răspuns